• +30 2310514530
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η REMONT CONSTRUCTIONS είναι μια τεχνική κατασκευαστική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε από τον Καρέν Μπρουτιάν διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, ανακατασκευής με το κλειδί στο χέρι καθώς και επίβλεψη των έργων με έδρα την Νεάπολη Θεσσαλονίκης η οποία ιδρύθηκε το 2007.

Η εταιρεία ακολουθεί και εφαρμόζει στα έργα της τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας. Παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, με σκοπό την απορρόφηση τεχνογνωσίας και την αύξηση της ικανότητας εφαρμογής νέων τεχνολογιών, μελετά και υλοποιεί τις κατασκευές που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου οικοδομήματος.

Η εμπειρία και η ποιότητα των εκτελεσμένων έργων, η συνέπεια λόγων και πράξεων, οι σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους πελάτες, είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχίας της εταιρεία.

Το σλόγκαν της REMONT CONSTRUCTIONS είναι  «... κάθε πελάτης για μας είναι μοναδικός !»

Η REMONT CONSTRUCTIONS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε απαίτηση στο χώρο της κατασκευής, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα, την ταχύτητα και την υπευθυνότητα. Αναλαμβάνει όλο το φάσμα εργασιών που χρειάζεστε.

Πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της ανακαίνισης αναλαμβάνουμε την αποτύπωση του χώρου, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της νέας διαρρύθμισης, την έκδοση των απαιτούμενων πολεοδομικών αδειών που είναι απαραίτητες για τις εργασίες, την επίβλεψη από έμπειρους μηχανικούς και όλων των απαραίτητων εργασιών από τις αποξηλώσεις μέχρι το κλειδί στο χέρι.  Βασικές μας αρχές αποτελούν πέρα από την υψηλή ποιότητα κατασκευής σε λογικές τιμές, το να γνωρίζετε από την αρχή το συνολικό κόστος του έργου αλλά και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα που προσφέρουμε.

Στο κομμάτι της κατασκευής νέου κτιρίου αναλαμβάνουμε πλήρες σχεδιασμό αρχιτεκτονικών σχεδίων, έκδοση αδείας δόμησης, επίβλεψη και κατασκευή.   

Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μας

... κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός !

Οι άνθρωποι της REMONT CONSTRUCTIONS με γνώση και υπευθυνότητα αναλαμβάνουν το σχεδιασμό του χώρου και την εκτέλεση – επίβλεψη του έργου από το πρώτο κιόλας στάδιο μέχρι την ολοκλήρωσή του

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Γραφείο: +30 2310 514530
Κινητό:   +30 6977 590510 - Καρέν Μπρουτιάν
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αγίας Λαύρας 3
Νεάπολη, τ.κ. 56727
Θεσσαλονίκη

0%
ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
0+
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0/7
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
© 2024 REMONT CONSTRUCTIONS. All Rights Reserved.